رژیم غذایی در بیماران قلبی

رژیم غذایی در بیماران قلبی

اصول کلی رژیم غذایی در بیماران قلبی  از همان اصول تغذیه سالم در جمعیت عمومی پیروی می کند.

رعایت رژیم غذایی  می تواند علاوه در پیشگیری  از بیماری های قلبی عروقی ، نقش موثر و مفیدی در درمان بیماری قلب نیز داشته باشد.

اصول رژیم غذایی در بیماران با انسداد عروق کرونری یا سابقه سکته قلبی عبارت است از

پرهیز کامل از روغن های اشباع ( مانند روغن نباتی جامد و دنبه حیوانی ) و غذاهای پر کلسترول مانند کله پاچه ، مغز ، جگر ، دل و گلوه ، زرده تخم مرغ و…

محدود کردن نمک (سدیم)  رژیم غذائى: (حذف غذاهاى پرنمک، مانند چیپس سیب‌زمینی، سوپ یا غذاهای کنسروشده، گوشت یا ماهی  نمک سود، حذف  نمک در سر سفره به غذا)

اصول رژیم غذایی بیماران نارسایی قلبی

 علاوه بر موارد فوق  شامل محدودیت مایعات رژیم غذایی نیز می باشد.از مصرف مایعات زیاد  بویژه پشت سر هم (مثلا صرف چند لیوان چای، آب و…  پشت سر هم ) بپرهیزید. همچنین در موارد CHF پیشرفته رژیم سختیگرانه‌ترى در مورد حذف کامل نمک از غذا  (کمتر از ۲ گرم نمک در روز) نیاز است.

اصول تغذیه صحیح در بیماران دچار آریتمی 

علاوه بر رعایت الگوی سالم تغذیه ، حذف مواد محرک مانند چای پررنگ یا کهنه دم ( بعد از ۱۰-۱۵ دقیقه دم کردن چای ، در صورت عدم جدا کردن تفاله چای از قوری، چای کهنه دم تلقی می شود.) ، قهوه و نسکافه، شکلات ، ادویجات تند و فلفل و … لازم است.

شماره موبایل جهت نوبت دهی: 09333053082

تلفن ثابت : 07136364061
آدرس: شیراز ، معالی آباد ، نبش خلبانان ،برج دنا ، طبقه اول ، واحد 14

Copyright © 2024, Sign Company Engineering Group, All Rights Reserved. Powered by Sign™